Adopta un pelut

NEO

El NEO és un gatet que vam rescatar amb la seva germaneta LIA, fills d'una gateta carey d'una de les colònies que tenim a Vallbona. Els vam rescatar quan tenien dos mesos d'edat per donar-los una vida millor de la que els ofereix el carrer, i perquè en aquella colònia no estaven massa segurs.

Els primers dies eren molt porucs i s'amagaven a sota els mobles, però a poc a poc i amb el carinyo i dedicació de la casa d'acolida, ens vam guanyar la seva confiança. Són dos germanets molt bons, juganers però més aviat tranquils, es complementen molt bé. Són rodonets, amb molta densitat de pèl.

Ens encantaria una adopció conjunta, però valorarem adopcions individuals, també. La Lia és la gateta famella de taques de colors, i el Neo el mascle tigrat, amb ratlletes horitzontals en el cos.

La casa d'acollida si pogués se'ls quedaria perquè n'està enamorada. Estàs pensant adoptar un gatet? La vols conèixer?

> Més informació al nostre Instagram (https://www.instagram.com/canigat_vallbona), al Facebook (https://www.facebook.com/CanigatVallbona), al correu miau@canigat.org o per whatsapp al 657 313 736. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/form-mascota/id/2186/

Raça:
Europeu tigrat
Sexe:
Mascle
Edat:
1 any
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Té un caràcter tranquil i molt bo, és juganer però és més aviat tranquil.
NEO ja està adoptat!

Associació Canigat

Som una associació sense ànim de lucre, formada per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals, principalment gats i gossos, que hi ha en el nostre municipi Vallbona d’Anoia i pobles propers.

Més informació

Fotos de NEO

Foto NEO