Adopta un pelut

NEO

El NEO és un gatet que vam rescatar amb la seva germaneta LIA, fills d'una gateta carey d'una de les colònies que tenim a Vallbona. Els vam rescatar quan tenien dos mesos d'edat per donar-los una vida millor de la que els ofereix el carrer, i perquè en aquella colònia no estaven massa segurs.

Els primers dies eren molt porucs i s'amagaven a sota els mobles, però a poc a poc i amb el carinyo i dedicació de la casa d'acolida, ens vam guanyar la seva confiança. Són dos germanets molt bons, juganers però més aviat tranquils, es complementen molt bé. Són rodonets, amb molta densitat de pèl.

Ens encantaria una adopció conjunta, però valorarem adopcions individuals, també. La Lia és la gateta famella de taques de colors, i el Neo el mascle tigrat, amb ratlletes horitzontals en el cos.

La casa d'acollida si pogués se'ls quedaria perquè n'està enamorada. Estàs pensant adoptar un gatet? La vols conèixer?

> Més informació al nostre Instagram (https://www.instagram.com/canigat_vallbona), al Facebook (https://www.facebook.com/CanigatVallbona), al correu miau@canigat.org o per whatsapp al 722 693 225. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/form-mascota/id/2186/

Raça:
Europeu tigrat
Sexe:
Mascle
Edat:
2 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
Té un caràcter tranquil i molt bo, és juganer però és més aviat tranquil.
NEO ja està adoptat!

Associació Protectora Canigat Vallbona d'Anoia

Som una associació sense ànim de lucre, formada només per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals. Cuidem colònies felines, rescatem animals ferits, malalts o abandonats i els curem les ferides físiques i psicològiques perquè puguin tenir una nova vida.

Més informació

Com col·laborar

Entra a la nostra pàgina web per veure tots els animals que tenim en adopció. Petits, grans, carinyosos, molt carinyosos, darrerament no parem de fer rescats i en tenim molts: www.canigat.org
Ens podeu ajudar fent una donació puntual al número de compte de l’Associació ES04-3183-0800-8130-7229-2125 (Arquia), o a través de PayPal: miau@canigat.org.
Ser soci de l’associació implica formar part de tot el projecte, ho podeu fer clicant el següent enllaç on trobareu el formulari de registre i també podreu decidir quin import mensual voleu aportar (aportació mínima 5€).
El Teaming és una plataforma online segura que permet recaptar fons per causes socials a través de petites donacions d’un euro. Així, si som molts, amb una aoprtació mínima de cadascú podrem fer moltíssim.
Implica establir un enllaç especial amb un dels animals que cuidem, a pesar de la distància i quan no hi ha opció per adoptar. També hi ha l’opció d’apadrinar els gats d’alguna de les colònies que gestionem.
Cada dia utilitzem material que ens suposa una gran despesa. Ens podeu ajudar també fent aportacions de material ja sigui pinso o llaunetes, com transportins, gàbies, mantes, parcs de jocs, casetes, etc.

Fotos de NEO

Foto NEO