Adopta un pelut

Martí

El Martí va ser recollit del carrer una nit que el van trobar en un racó quiet, estava molt fred i costipat, li costava respirar. S’està recuperant rapidíssim. Ens agradaria que trobés una família aviat perquè és molt dolcet i li encanta estar en braços, així podrà deixar enrera aquesta etapa que ha hagut de passar al carrer.

Raça:
Europeu negre pèl llarg
Sexe:
Mascle
Edat:
4 anys
Mida:
Mitjà
Caràcter:
És molt dolç, un tros de pa juganer però tranquil i molt carinyós. Ronroneja només agafar-lo.
Martí ja està adoptat!

Associació Protectora Canigat Vallbona d'Anoia

Som una associació sense ànim de lucre, formada només per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals. Cuidem colònies felines, rescatem animals ferits, malalts o abandonats i els curem les ferides físiques i psicològiques perquè puguin tenir una nova vida.

Més informació

Com col·laborar

Entra a la nostra pàgina web per veure tots els animals que tenim en adopció. Petits, grans, carinyosos, molt carinyosos, darrerament no parem de fer rescats i en tenim molts: www.canigat.org
Ens podeu ajudar fent una donació puntual al número de compte de l’Associació ES04-3183-0800-8130-7229-2125 (Arquia), o a través de PayPal: miau@canigat.org.
Ser soci de l’associació implica formar part de tot el projecte, ho podeu fer clicant el següent enllaç on trobareu el formulari de registre i també podreu decidir quin import mensual voleu aportar (aportació mínima 5€).
El Teaming és una plataforma online segura que permet recaptar fons per causes socials a través de petites donacions d’un euro. Així, si som molts, amb una aoprtació mínima de cadascú podrem fer moltíssim.
Implica establir un enllaç especial amb un dels animals que cuidem, a pesar de la distància i quan no hi ha opció per adoptar. També hi ha l’opció d’apadrinar els gats d’alguna de les colònies que gestionem.
Cada dia utilitzem material que ens suposa una gran despesa. Ens podeu ajudar també fent aportacions de material ja sigui pinso o llaunetes, com transportins, gàbies, mantes, parcs de jocs, casetes, etc.

Fotos de Martí

Foto Martí

Foto Martí

Foto Martí

Foto Martí

Foto Martí

Foto Martí