Adopta un pelut

BROCA

La Broca és una gateta de menys de dos mesos, extremadament dolça. Va ser rescatada d'una colònia del polígon de Vallbona d'Anoia, juntament amb la seva germana Brida. Des del primer moment es va mostrar molt dolça, li encanta jugar suaument, ronroneja molt

És una gata que pot viure sense més gats ja que de moment té una mica de por d’ells, però també té curiositat, així que amb una bona adaptació es podria adaptar.

És una gata molt especial que mereix estar en una casa el més aviat possible per créixera amb la seva nova família, ella ho posa tot de la seva part.

Ideal per la gent que vol un gat mimós, ja que li ve de sèrie.

> Més informació al nostre Instagram (https://www.instagram.com/canigat_vallbona), al Facebook (https://www.facebook.com/CanigatVallbona), al correu miau@canigat.org o per whatsapp al 657 313 736.

Raça:
Carey pèl semi-llarg
Sexe:
Femella
Edat:
5 mesos
Mida:
Petit
Caràcter:
Molt mimosa i dolça, li agrada que l'acariciin i ronroneja molt. Juga també com a bona cadelleta que és, però el seu caràcter de base és molt carinyós.
BROCA no està disponible per adopció

Associació Canigat

Som una associació sense ànim de lucre, formada per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals, principalment gats i gossos, que hi ha en el nostre municipi Vallbona d’Anoia i pobles propers.

Més informació