Adopta un pelut

Associació Protectora Canigat Vallbona d'Anoia

Qui som?

Som una associació sense ànim de lucre, formada només per voluntaris que vetllem pel benestar dels animals, principalment gats i gossos. Gestionem colònies felines de manera ètica i rescatem cadellets, animals malalts, ferits i abandonats per curar-los les ferides físiques i psicològiques perquè puguin tenir una nova vida amb la millor de les famílies a través d'una adopció responsable. - Más informació a: www.canigat.org

Com col·laborar

Entra a la nostra pàgina web per veure tots els animals que tenim en adopció. Petits, grans, carinyosos, molt carinyosos, darrerament no parem de fer rescats i en tenim molts: www.canigat.org
Ens podeu ajudar fent una donació puntual al número de compte de l’Associació ES04-3183-0800-8130-7229-2125 (Arquia), o a través de PayPal: miau@canigat.org.
Ser soci de l’associació implica formar part de tot el projecte, ho podeu fer clicant el següent enllaç on trobareu el formulari de registre i també podreu decidir quin import mensual voleu aportar (aportació mínima 5€).
El Teaming és una plataforma online segura que permet recaptar fons per causes socials a través de petites donacions d’un euro. Així, si som molts, amb una aoprtació mínima de cadascú podrem fer moltíssim.
Implica establir un enllaç especial amb un dels animals que cuidem, a pesar de la distància i quan no hi ha opció per adoptar. També hi ha l’opció d’apadrinar els gats d’alguna de les colònies que gestionem.
Cada dia utilitzem material que ens suposa una gran despesa. Ens podeu ajudar també fent aportacions de material ja sigui pinso o llaunetes, com transportins, gàbies, mantes, parcs de jocs, casetes, etc.

Condicions d'adopció

Si vols adoptar un dels nostres gatets o rebre més informació, escriu-nos per whatsapp al 633 707 512 i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.  Els gatets s'entreguen com a mínim a partir dels dos o tres mesos d'edat, desparasitats, vacunats, amb cartilla i xip. Si són més grans, ja porten les dues vacunes i estan esterilitzats. Es firma un petit contracte en el moment de l'adopció juntament amb els papers del xip perquè es pugui donar d'alta amb les noves dades.