Adopta un pelut

BULTU

El Bultu es un gos dels que es cataloguen com a g.p.p. (gossos potencialment perillosos), això implica haber de treure's la llicència pertinent per tal de poder tramitar la seva adopció.

Raça:
AMERICAN STANFORD
Sexe:
Mascle
Edat:
12 anys
Mida:
Gran
Caràcter:
Bultu és un dels gossos potencialment afectuosos que tenim. Fa molt de temps que viu a una gàbia. El vàrem trobar amb molt mal estat. Un tumor enorme al peu quasi no el deixava caminar. Leishmània sense controlar i desnutrició. Però ara està molt i molt bé. Li vàrem extirpar el tumor i la leishmània ja la té controlada. Ara falta trobar una llar per ell. És un bon gos. Molt obedient però potent. Si vols més informació d'aquesta preciositat, contacta amb nosaltres!
BULTU busca una família

A.P.A.G. d'Animals de Granollers

L'Associació Protectora d'Animals de Granollers (APAG), és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu principal de vetllar pel benestar animal. Es recullen animals de companyia perduts i abandonats, se'ls acull i se'ls cuida fins tornar a trobar una nova llar per ells.

Més informació

Estàs interessat en BULTU? Contacta!

Condicions d'adopció


Perquè adoptar?
Si vols tenir un animal de companyia, és recomanable adoptar a un dels milers que viuen en Refugis de tot el país abans de comprar. La compra impulsiva d’un animal porta sovint a un abandonament. Si adoptes un animal, a més d’oferir una segona oportunitat, no fomentes el seu negoci. La majoria dels animals de les botigues de mascotes provenen de criadors amb pocs escrúpols, i pateixen malalties hereditàries provocades per l’endogàmia tan àmpliament utilitzada per aconseguir el pedigrí.

Com adoptar
Tots els animals s’adopten mitjançant un contracte d’adopció i es necessita presentar el DNI de l’adoptant. Les adopcions es realitzen de forma ràpida i sense dificultats, però també de forma molt personalitzada i adaptant-se a les necessitats del nou propietari. Demanem mantenir contacte posterior a l’adopció amb la família per assessorar-la davant l’adaptació i els possibles dubtes.


Preguntes que s’ha de fer si pensa adoptar un animal

1 – Està disposat comprometre’s per tota la vida?

  • Vida mitjana d’un gos: 10-16 anys i d’un gat: 15-18 anys
  • no adoptar per impuls, sinó per acord de tota la família
  • verificar que cap membre de la família és al·lèrgic o asmàtic
  • es fa responsable de la seva educació, alimentació, higiene i salut i de qualsevol problema que pugui causar
  • ha de complir amb els deures cívics

2 – Disposa de recursos econòmics per mantenir en òptimes condicions un animal?
3 – Té nens petits i/o altres animals?
4 – Disposa de temps per dedicar a l’animal?
5 – Disposa d’espai a la seva llar?
6 – Què farà de l’animal quan viatgi o vagi de vacances?
7 – Té intenció de canviar de domicili en els pròxims 10-15 anys?


Fotos de BULTU

Foto BULTU

Foto BULTU