Adopta un pelut

Erison

Erison fue sacado de la canera municipal porque vimos que tenia sarna, cuando llego a la protectora tuvo que estar aislado de sus compañeros hasta que se curase. Hoy en día esta totalmente recuperado, es un perro con mucha energía y encantador. Le encanta estar rodeado de los voluntarios y de sus compis de patio. Se lleva genial con perros y no tiene problemas con la comida. Sabe pasear perfectamente con correa. Es un perro muy noble y muy cariñoso.

Sexe:
Mascle
Edat:
2 anys
Mida:
Gran
Erison busca una família

Associació Amics dels Animals del Segrià

Som una Associació sense ànim de lucre, que es dedica a la cura de més de 150 gossos, que han estat abandonats a la seva sort i ara estan esperant ser adoptats per una família que no els torni a trair. N’hi ha de totes les mides, edats, caràcters, però tots són únics i us podem assegurar que són també els més agraïts.

Més informació

Estàs interessat en Erison? Contacta!

Condicions d'adopció

Al nostre refugi s’entreguen tots els gossos en adopció per 160€ amb el microxip instaurat, les vacunes al dia, desparasitats interna i externament i esterilitzats/castrats.

Com col·laborar

Aportant la quantita mensual que es desitji, amb un mínim de 12€ al més pot fer-te de soci de la nostra protectora i formar part de la gran família d'Amics dels Animals del Segrià.
Segur que més d'una vegada has pensat en comprar pinso pels peluts de la prote, però no tens temps per portar-lo o no tens cotxe, ets de fora o no tens espai per guardar-lo fins que puguis entregar-lo. Doncs ara gràcies a internet t'ho posem MOLT FÀCIL, pots comprar pinso des de qualsevol punt geogràfic, a qualsevol hora, la quantitat que vulguis i totes les vegades que puguis.
Pots realitzar un donatiu per l'import de la teva elecció que ens ajudarà a pagar totes les despeses que tenim (lloguer, veterinari, etc.)
Uneix-te al nostre Teaming i dona 1€ al mes, la teva aportació juntament amb la de la resta de col·laboradors és molt important per petita que sigui!

Fotos de Erison

Foto Erison

Foto Erison

Foto Erison

Foto Erison

Foto Erison