Adopta un pelut

Cheeta

Cheeta es una gatita tranquila y cariñosa, le encanta que los voluntarios jueguen con ella. A su corta edad, entró en el refugio muy flaca y costipada, ahora se ha recuperado casi del todo y necesita una familia que le de tanto amor como el que se merece. Se entregará desparasitada, vacunada, con chip y esterilizada por 100€ que se pagan por estos servicios veterinarios al formalizar la adopción.

Sexe:
Femella
Edat:
2 anys
Mida:
Mitjà
Cheeta busca una família

Associació Amics dels Animals del Segrià

Som una Associació sense ànim de lucre, que es dedica a la cura de més de 150 gossos, que han estat abandonats a la seva sort i ara estan esperant ser adoptats per una família que no els torni a trair. N’hi ha de totes les mides, edats, caràcters, però tots són únics i us podem assegurar que són també els més agraïts.

Més informació

Estàs interessat en Cheeta? Contacta!

* Camps obligatoris.

Condicions d'adopció

Al nostre refugi s’entreguen tots els gossos en adopció per 160€ amb el microxip instaurat, les vacunes al dia, desparasitats interna i externament i esterilitzats/castrats.

Com col·laborar

Aportant la quantita mensual que es desitji, amb un mínim de 12€ al més pot fer-te de soci de la nostra protectora i formar part de la gran família d'Amics dels Animals del Segrià.
Segur que més d'una vegada has pensat en comprar pinso pels peluts de la prote, però no tens temps per portar-lo o no tens cotxe, ets de fora o no tens espai per guardar-lo fins que puguis entregar-lo. Doncs ara gràcies a internet t'ho posem MOLT FÀCIL, pots comprar pinso des de qualsevol punt geogràfic, a qualsevol hora, la quantitat que vulguis i totes les vegades que puguis.
Pots realitzar un donatiu per l'import de la teva elecció que ens ajudarà a pagar totes les despeses que tenim (lloguer, veterinari, etc.)
Uneix-te al nostre Teaming i dona 1€ al mes, la teva aportació juntament amb la de la resta de col·laboradors és molt important per petita que sigui!

Fotos de Cheeta

Foto Cheeta

Foto Cheeta

Foto Cheeta

Foto Cheeta

Foto Cheeta

Foto Cheeta