Adopta un pelut

Segarra

El Segarra es un gos molt especial, per desgràcia porta molts anys al refugi, es un dels invisibles, ja que la seva actitud no es la més normalitzada.

És un gos que té moltissima por de la gent i reacciona bordant i amagant-se de tothom. Tot i portar tant temps al refugi, els recursos dels que es disposa no son els més adequats per treballar amb ell i mirar de millorar la seva situació.

Tret de que es tant espantadís i a priori no ha fet cap evolució vers les persones, amb altres gossos hi conviu i hi interacciona sense problemes. De fet, pensem que una família en la que hi convisquin altres gossos sería l’ideal per a que ell els agafés de referent i aprengués que les persones no li volem cap mal.

No perdem l’esperança amb ell i esperem que algú amb la suficient paciència i experiència en casos similars es fixi en ell i li doni l’oportunitat que es mereix de ser i viure com un gos de família.

Esterilitzat

Test lehismania positiu

Cures especials: cap

Gats: ? no ho sabem

Gossos: ? depèn

Raça:
Mestís
Sexe:
Mascle
Edat:
2024 anys
Mida:
Mitjà
Segarra busca una família

APAN

L’APAN és l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia. Una organització no governamental que va ser creada per lluitar contra l’abandonament i el maltractament dels animals ara fa 25 anys, amb pocs recursos econòmics i finançada majoritàriament mitjançant donatius de socis, padrins i ajudes esporàdiques.

Més informació

Estàs interessat en Segarra? Contacta!

Condicions d'adopció

TENS MOLTES RAONS PER ADOPTAR

Els procés d'adopció és el següent


  1. Empleneu el formulari que trobareu al següent enllaç i enviar-lo per correu electrònic a info@protectora-apan.org o per whatsapp a +34 699 41 00 47
  2. El més aviat possible us respondrem per resoldre qualssevol dubte del qüestionari o que tingueu i concretarem una visita al refugi (sempre dissabte o diumenge i en horari de 9:30 a 13:30).
  3.  El dia de la visita us ensenyarem i us explicarem el caràcter i necessitats del pelut que hagueu pre-seleccionat (si es que ho heu fet) i la resta de peluts que nosaltres creiem que podríen encaixar en el vostre perfil de família i estil de vida. 
    *mai es farà l’adopció el mateix dia de la primera visita.
  4. Si tot va bé, hi ha matx i als membres del refugi ens sembla tot correcte, després de resoldre-us qualsevol dubte que tingueu sobre el procés d’adopció i l’adaptació, concretarem un altre dia posterior per formalitzar el contracte d’adopció si escau.
  5.  Si teniu altres membres de la família a casa que no hagin pogut vindre a la primera visita, o si teníu gos a casa, sol·licitarem com a mínim una segona visita amb aquest per veure si hi ha matx per la seva part (també son part important de la família i hem de veure si es duràn bé o no). Aquesta segona visita pot succeir en més visites si així ho creiem convenient des de el refugi o si els adoptants ho sol·liciten, depenent de cada cas concret.
    *Aquestes visites es poden realitzar en quaslevol cas si ho creieu oportú o esteu indecissos, per veure el caràcter de l’animal i el vincle que podeu tindre amb ell.
  6. Concretarem el día per formalitzar l’adopció i que us pugueu endur al nou membre de la família a casa! FELICITATS!


Trobareu més informació AQUI

Com col·laborar

Teaming és una iniciativa solidària que va néixer l’any 1998 per ajudar a diferents col•lectius necessitats mitjançant microdonacions de 1 EURO mensual a la causa que escollim. Aquest EURO s’ingressa íntegrament al compte bancari de la causa escollida, menys del que costa actualment un cafè.
Si vols donar-nos una mà comprant alguna cosa en concret, pots donar-li un cop d’ull a la nostra llista d’amazon i veure quin material necessitem actualment i comprar-ho! L’article ens arribarà directament a nosaltres i no thauràs de preocupar de res més!
Els voluntaris son una part fonamental del funcionament del refugi.
Ser voluntari es un compromís que es fa per raons ideològiques, ètiques, morals o personals, però sobretot es fa amb el cor, decidint dedicar una part del temps, treball i recursos de forma altruista, per la qual no es rep cap compensació econòmica, però si una gran compensació, aprenentatge i experiència.
Si prefereixes fer-nos una donació econòmica de qualsevol quantitat i de manera puntual, et facilitem l’opció de fer-ho per tarjeta de crèdit o per Bizum. Posa el teu nom o raó social, la quantitat que vols donar i tría el mètode de pagament. Així de fàcil!
També pots fer-nos la donació mitjançant la plataforma online segura Paypal!
Donatiu econòmic
També pots fer-nos la donació mitjançant transferència bancaria!
Oficina: Igualada
IBAN: ES 37 0081 0365 2100 0105 3209
SWIFT: BSAB ES BB
Tens un esdeveniment proper i has de fer un regal a algú, o simplement vols fer-li un regal per que si?
Fes-li un regal solidari, regala amb el cor.
Regala una quota de soci o padrí per un any o compra alguna cosa de la nostra botiga online!
A través d’una cuota que podràs cancel·lar quan desitgis estaràs aportant molt a la tasca de la protectora. La quantitat la decideixes tu!
A més, podràs dir amb orgull “jo sóc de l’equip Apan”!
Sel·lecciona un dels peluts que viuen al refugi i apadrina'l!
Amb aquesta aportació ens estaràs ajudant a que les seves necessitats bàsiques estiguin assegurades cada mes.
Apadrinar es converteix en una maravellosa i gratificant experiència, ja que quan apadrines un animal es crea un vincle especial entre tu i ell, i es quan de veritat comences a ser part directe de la seva vida. Podràs venir a visitar-lo, mimar-lo i fer que per una estona s’oblidi de la vida al refugi (sempre amb cita prèvia i amb supervisió).
A més, podràs dir amb orgull “jo sóc de l’equip Apan”
Les cases d’acollida compleixen una funció essencial e indispensable per les protectores.
Ser casa d’acollida d’un animal implica donar-li un sostre provisional, fins que trobi un adoptant definitiu o es recuperi de la seva situació particular.
En ocasions es necessiten cases d’acollida per animals lactants o que requereixen estar tranquils per recuperar-se d’una malaltia o cirugia.

Fotos de Segarra

Foto Segarra

Foto Segarra

Foto Segarra